Bemutatkozás

2006 év elejétől fogadja vendégeit ez a tradicionális vendéglő, az Öreg Favágó Kocsmája melyben hamisítatlan bajor hangulatot találnak az ide betérők. Az étterem külső és belső megjelenésében egy alpesi, tiroli kis kocsmát idéz, melynek berendezése egyedi, rusztikus hatású asztalosmunka. Az étterem mind két szintje légkondicionálóval és szellőzőrendszerrel biztosítja a vendégek kellemes közérzetét.
A földszinten és az emeleten is 50-50 vendégnek tudunk helyet biztosítani. Az emeleten található a 2 sávos bowlingpálya, egy csocsó asztal, egy darts gép, billiárdasztal, illetve egy nagy képernyős plazma tv. A földszinti étteremben projektorról, kivetítővásznon nézhetik a baráti társaságok a foci meccseket, illetve cégek tarthatnak előadásokat.
Az alpesi hangulat felidézését igazi kézzel tapasztott hangulatos kemence is elősegíti, melyben a téli időszak alatt készülnek a finom,ízletes sültek. A 100 férőhelyes éttermhez 50 négyzetméter terasz is hozzátartozik. Étlapunkon mindenki talál ízlésének megfelelő ételeket. A hagyományos ételek mellett, bajor ételkülönlegességek is szerepelnek. Hétköznapokon kedves vendégeink választhatnak a napi menű ajánlatainkból is, melyekhez ajándék üditőt, kávét vagy capuchinót is felszolgálunk.
Szinte minden hétvégén zenés estéken táncolhatnak vendégeink az ország különböző pontjairól érkező neves sramli zenekarok muzsikájára. A fiatalabb korosztálynak péntekenként Dj játssza a legújabb discó slágereket.

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!